Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο κόκκινος Πάνος στηρίζει τον …..κατάσκοπο… Βενιζέλο.

Δεν διαθέτει απόρρητα έγγραφα των Ενόπλων Δυνάμεων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανέφερε στη Βουλή ο υποτίθεται υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα. Άρα ψεύδεται ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

«Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον κ. Βενιζέλο. Από τα όσα μου είπε, αλλά και από αυτά που αντελήφθην από τα πρακτικά της συζήτησης και από την οφειλόμενη έρευνα, έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, σημειώνοντας ότι «όλος αυτός ο θόρυβος πρέπει να σταματήσει και να μην μεταφέρουμε στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων κομματικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος είχε δηλώσει στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ ότι διαθέτει ψηφιακά αντίγραφα των αμυντικών σχεδίων της χώρας. Ο κ. Δρίτσας, στην ερώτησή του ανέφερε «γιατί η κυβέρνηση σιωπά», καλώντας τον υπουργό να απαντήσει αν δέχεται ότι υπουργοί, τέως και νυν, έχουν το δικαίωμα να διατηρούν, στο προσωπικό τους αρχείο, άκρως απόρρητα έγγραφα που σχετίζονται με την εθνική άμυνα.

«Δεν έχει άλλο βάθος αυτή η υπόθεση. Είναι η ώρα λοιπόν να ασχοληθούμε με τα πραγματικά ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων» είπε ακόμα ο υπουργός Άμυνας.
Εδώ βάλατε υποθήκη και τα …αρβύλα τους. Για πιες ένοπλες δυνάμεις λες ρε κάφρε. Αυτές που δεν ….κατουράνε χωρίς την άδεια των…. Τροϊκανων;
Ε..ρεεε  Λεβέντης που σου χρειάζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου