Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ρε Κώνστα θα πληρώνουμε τώρα για σένα



Στις 4:15 τα ξημερώματα άγνωστοι πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Χρήστου Κώνστα στο Μαρούσι....

Ο δημοσιογράφος περιγράφει πως έζησε ο ίδιος και η σύζυγος του τη στιγμή της επίθεσης.

«Ακουσα κάποιον να... χτυπάει την πόρτα της εισόδου και να προσπαθεί να μπει στην πολυκατοικία. Μετά ακούσαμε την έκρηξη, προκλήθηκε φωτιά και....
ο χώρος γέμισε καπνούς. Η γυναίκα μου έντρομη πήρε το παιδί και άρχισε να τρέχει. Τρόμαξα στην αρχή, ηρέμησα μόλις διαπίστωσα πως δεν κινδυνεύει κανείς».

«Στη συνέχεια κατέβηκα κάτω. Η είσοδος είχε καταστραφεί. Όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας ήταν έντρομοι. Αυτό όμως που με πείραξε περισσότερο ήταν το δολοφονικό βλέμμα των γειτόνων στην πολυκατοικία, άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν για το πετρέλαιο, μετρούσαν πόσο θα τους κοστίσει η πόρτα. Ηταν σαν να μου έλεγαν ''ε ρε Κώνστα θα πληρώνουμε τώρα για σένα''».

Ο Χρήστος Κώστας πρόσθεσε πάντως πως η οικογένεια του και αυτοί ήταν τυχεροί γιατί κάποιος από τους γείτονες είχε κλειδώσει την πόρτα και οι άγνωστοι δράστες αν και προσπάθησαν να μπουν μέσα για να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου