Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Όπως έβγαζαν τα δόντια στους εβραίους, έτσι μας ξεδοντιάζουν και δεν το καταλαβαίνουμε .



Την ώρα που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τα δήθεν ενεχυροδανειστήρια που στην ουσία είναι χώροι συγκέντρωσης του ελληνικού χρυσού που βρίσκεται στην κατοχή των εξαθλιωμένων Ελλήνων και μεταφοράς του στην Γερμανία, η γερμανική κεντρική τράπεζα Bundesbank σκοπεύει με συνοπτικές διαδικασίες να μεταφέρει όλο τον γερμανικό χρυσό που φυλάσσεται στο εξωτερικό πίσω στα γερμανικά θησαυροφυλάκια. Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος σήμερα (Bild) τουλάχιστον 3.400 τόνοι χρυσού αξίας 150 δισ. € πρόκειται να μεταφερθούν πίσω στη Γερμανία από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι όπου και φυλάσσονται. Σε ότι αφορά τον δικό μας χρυσό ; Δεν υπάρχει. Φρόντισαν οι σουπερ πατριώτες πολιτικοί να τον βάλουν ενέχυρο όπως βάζουν οι πολίτες τα τιμαλφή τους. Και στις δυο περιπτώσεις η κατάληξη – προορισμός είναι ο ίδιος τόπος. Η Γερμανία.
Ουσιαστικός λόγος όμως της μεταφοράς του Γερμανικού χρυσού είναι η επερχόμενη οικονομική κρίση, κρίση για την οποία μίλησε πρόσφατα ο “guru”  του αμερικανικού hedge fund, Hayman Capital Management, Kyle Bass, ο οποίος προέβλεψε «θερμή» κατάληξη της έκρηξης του παγκόσμιου χρέους με έναν μεγάλο πόλεμο: «Όλο αυτό θα τελειώσει με πόλεμο», δήλωσε ο Bass.
«Δεν ξέρω ποιος θα πολεμήσει ποιον αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε να ξεσπούν πόλεμοι και μάλιστα όχι μικροί», είπε σε ομιλία του σε συνέδριο.
 «ο κόσμος δεν είχε ζήσει ποτέ στο παρελθόν ειρηνικά με τέτοιο φορτίο και είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί κάτι άλλο πέρα από πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου