Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Έσπευσαν όλοι να στηρίξουν τον τουρκαλά να μην στενοχωρηθεί ο Ερντογαν.



Αποκάλεσε Τούρκο και πράκτορα τον μουσουλμάνο βουλευτή Χατζή Οσμάν και κατέθεσε φωτογραφία του με τη σημαία της "αυτόνομης Θράκης".  
Κόκκινο  χτύπησε ο ραγιαδισμός στη Βουλή με αφορμή την τροπολογία που ορίζει ότι οι ιμάμηδες για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης θα προσλαμβάνονται από το Ελληνικό Δημόσιο. Ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Π.Ηλιόπουλος αφού δήλωσε ότι η τροπολογία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και ονομάτισε τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οσμάν Χατζηοσμάν Τούρκο βουλευτή και πράκτορα. "Εύχομαι στην Ελληνική Βουλή να μην ξαναϋπάρξει Τούρκος βουλευτής" είπε και κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφία με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να φωτογραφίζεται με τη σημαία της αυτόνομης Θράκης.
Όπως ήταν φυσικό στη Βουλή επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο κ. Χατζηοσμάν "απολογήθηκε" λέγοντας ότι πριν από πέντε μήνες είχε επισκεφθεί την Προύσσα και εκεί υπήρχε η συγκεκριμένη σημαία. "Αυτό σημαίνει ότι είμαι πράκτορας;". Ξέχασε όμως να πει ….«Παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης». Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν ντροπή καλώντας τον βουλευτή να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τη φωτογραφία. Προσκόμισαν μάλιστα δημοσίευμα του "βηματοδότη" σύμφωνα με το οποίο πρόσφατα σε διάδρομο της Βουλής ο κ.Χατζηοσμάν μιλούσε τουρκικά με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ η κα Χριστοφιλοπούλου απάντησε οργισμένη ότι δεν υπάρχουν Τούρκοι βουλευτές ενώ ο κ. Κουρουπλής φώναξε ότι και ο παππούς του , που ήταν Πόντιος μιλούσε τουρκικά. "Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν ήταν Έλληνας;" είπε ο κ. Κουρουπλής.
Ο κ.Μαριάς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάλεσε τον κ. Χατζηοσμάν να προσέχει με ποιους βγάζει φωτογραφία ενώ εκρηκτική ήταν και η τοποθέτηση του Β.Οικονόμου της ΔΗΜ.ΑΡ, ο οποίος κράτησε αποστάσεις από την τροπολογία και φωτογραφίζοντας τον Χρ.Παππά της Χρυσής Αυγής είπε ότι δεν μπορούν να μιλάνε για πατριωτισμό αυτοί που σήκωσαν την "ξεφτιλισμένη σημαία της 21ης Απριλίου".

Ο μαλάκας δηλαδή συνέκρινε την σημαία της 21ης Απριλίου, με αυτήν της ανεξάρτητης Θράκης ,και τον Παπαδόπουλο με τους τούρκους πράκτορες που επιβουλεύονται της διάλυση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου