Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: "Φύτρωσαν" συντρίμμια στην αυλή τους - Κατέρρευσε το γειτονικό σπίτι από την κακοκαιρία!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη μιας οικογένειας στην Αμαλιάδα, όταν το πρωί της Παρασκευής άνοιξαν τα παράθυρα του σπιτιού τους...
και αντίκρισαν το διπλανό σπίτι γκρεμισμένο μέσα στην αυλή τους!
Την αρχική έκπληξη της οικογένειας του Βασίλη Καθόλου διαδέχθηκε η αγανάκτηση, αφού η κατάρρευση του γειτονικού σπιτιού ήταν κάτι αναμενόμενο, ωστόσο δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας, ούτε είχε προχωρήσει διαδικασία κατεδάφισης.

Όπως γράφει το patrisnews.com το σπίτι που κατέρρευσε, είχε πληγεί και από το σεισμό του 2008 και ουσιαστικά, όπως επισημαίνει στο patrisnews ο κ. Καθόλος, ήταν ετοιμόρροπο.

Η μία πλευρά του σπιτιού «έβλεπε» στην αυλή του σπιτιού του κ. Καθόλου και με δεδομένο ότι ήταν καταπονημένο, δεν άντεξε από την ισχυρή βροχόπτωση και τους θυελλώδεις ανέμους και κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, καταστρέφοντας και μια ελιά που βρισκόταν στην αυλή.

Το αποτέλεσμα ήταν το τμήμα που κατέρρευσε να πέσει όλο μέσα στην αυλή του κ. Καθόλου, ο οποίος δεν έκρυβε την αγανάκτησή του, ταυτόχρονα όμως αισθανόταν και τυχερός που το συμβάν έγινε βράδυ και δεν βρισκόταν στην αυλή το παιδί του.

Ο ίδιος και η οικογένειά του ζουν διαρκώς με το φόβο, αφού ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα κατέρρεε το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκεται μία ακόμη κατοικία καταπονημένη από το σεισμό του 2008, που έχει αρχίσει να καταρρέει από τη σκεπή και εσωτερικά και σε περίπτωση που πέσει κάποιο τμήμα, θα βρεθεί στην είσοδο του σπιτιού του κ. Καθόλου.

Τη Δευτέρα ο κ.Καθόλος θα επισκεφθεί την Πολεοδομία του δήμου, για να μπορέσει να βρει λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου