Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

To dress code στην Βουλή μας μάρανε….



Ο ένας πάει στη Βουλή με παλαιστινιακό μαντήλι. Ο άλλος φοράει αμπέχονο και μόνο το ταγάρι του λείπει για να το κάνει… Εξάρχεια. Ο τρίτος πάει με κοντομάνικα για να δείξει τα μπράτσα του και τα τατουάζ του σε μια κίνηση μεγάλης μαγκιάς.
Η άλλη γυναίκα βουλευτής φοράει μίνι ή έξωμα φορέματα και… κολάζει κόσμο.


Από την άλλη, οι σκηνές ντροπής που καταγράφονται καθημερινά στη Βουλή, με απίστευτες ύβρεις και ειρωνείες κυρίως από τα «φυντάνια» της Χρυσής Αυγής και τους «Ανεξάρτητους» έχουν πια ευτελίσει το Κοινοβούλιο. Δε μένει τίποτε άλλο από το να πέσει άγριο ξύλο για να συμπληρωθεί το σκηνικό.
Για το λόγο αυτό το προεδρείο της Βουλής απευθύνει προειδοποίηση στα κόμματα ότι θα αποβάλλονται βουλευτές που θα εκτρέπονται. Δε μπορεί για παράδειγμα να ουρλιάζουν ορισμένοι τους πολιτικούς τους αντιπάλους, πράκτορες, νενέκους, Τσολάκογλου και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί και να μην υπάρχουν συνέπειες. Αν αυτή είναι εικόνα σοβαρού κράτους και Βουλής τότε τι να πει κανείς. Κάποιοι βουλευτές φαίνεται ότι θέλουν να επιβεβαιώσουν το γνωστό χαρακτηρισμό που απευθύνουν οι διαδηλωτές όταν ζητούν να καεί η Βουλή.

Θα πει βεβαίως κανείς: Σιγά τη σοβαροφάνεια. Γίνονται αίσχη στη Βουλή και σας πείραξαν τα μίνι; Κι όμως. Αν ο καθένας πηγαίνει στο κοινοβούλιο λες και πάει σε μπαρ, στα Εξάρχεια, στα φιλανθρωπικά γκαλά ή σε μαζώξεις χρυσαυγιτών μπράβων τότε ας του βάλουμε λουκέτο.

(φωτο από το ΕΘΝΟΣ)
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου