Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Με ..φερετζέ την ..λίστα Λαγκαρντ



Παραποίησαν στοιχεία (έλλειμμα, χρέος κτλ), συγκάλυψαν θεόρατα σκάνδαλα (SIEMENS, υποβρύχια, Ολυμπιακούς Αγώνες, τεράστιους εξοπλισμούς, καταθέσεις στην Ελβετία-Λίστα Λαγκάρντ, κτλ), ακύρωσαν Συνταγματικές επιταγές, ενθρόνιζαν πρωθυπουργούς χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, “έδεσαν” την χώρα με μυστικές συμφωνίες και συμβάσεις, παραχώρησαν σε κατοχή, χωρίς πόλεμο, την χώρα και την κατάστησαν υποτελή και υπό στυγνή εκμετάλλευση και δεν βρέθηκε ούτε ένας “υπεύθυνος για αυτήν την τραγική κατάσταση της χώρας” στην φυλακή ή στο εκτελεστικό απόσπασμα. 
Έπρεπε συγχρόνως οι μεγαλοπιστωτές μας να κατοχυρώσουν το ότι θα πάρουν τα τοκογλυφικά αποτελέσματα των δανειακών-ληστρικών συμβάσεων τις οποίες υπέγραψαν εξ ονόματος της χώρας μας “Έλληνες πολιτικοί”. Πόσα κεφάλαια “άντλησαν” οι Έλληνες Τραπεζίτες υπο τύπον δανείων, κρατικών ενισχύσεων, κρατικών εγγυήσεων, και οιασδήποτε άλλης “βοήθειας” από το δανειζόμενον δια αυτούς Ελληνικό δημόσιο, δεν έμαθε ο Ελληνικός λαός, υπεύθυνα από τα χείλη των πολιτικών “ανδρών” του σημερινού “πολιτικού συστήματος”.
Κατά καιρούς μέσα από τις “χαραμάδες” του πεπαλαιωμένου πολιτικού συστήματος και του θώρακά του, τον οποίον έστησαν μεθοδικά και ανερυθρίαστα, τα επίσημα συστημικά κανάλια, οι Εθνικοί εργολάβοι, και οι πάσης φύσεως προστατευόμενοι των πολιτικών “οικογενειών”, προσπαθώντας να διαμορφώσουν ή να αμβλύνουν το αποτέλεσμα της γνώσης της πραγματικότητας, να την εξωραΐσουν και να επιβάλλουν υποσυνείδητες αντιδράσεις, η αλήθεια διέλαθε της προσοχής των.

Η λίστα Λαγκάρντ είναι ο αντιπερισπασμός της κυβέρνησης Σαμαρά και των Ευρωπαίων συνοδοιπόρων του. Το ζουμί είναι το περιβόητο ΤΑΙΠΕΔ και η χθεσινή ψήφιση της ολικής παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας στους τοκογλύφους.  Όποιο περιουσιακό στοιχείο μεταφερθεί στο Ταμείο, πωλείται, ή ρευστοποιείται. Συντελείται η πλήρης υποδούλωση της χώρας και η πλήρης εκχώρηση της Εθνικής της κυριαρχίας δια της πράξης νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ Α 240 - 12/12/2012), όπως επίσης και η παράδοση του ελέγχου της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου στους Τραπεζίτες ντόπιους και αλλοδαπούς.

Δεν επιτρέπεται από τον Νόμο η επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων από το Ταμείο στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα στο Ταμείο έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής από τη Διυπουργική Επιτροπή της Κυβέρνησης κατόπιν εντολών της Μερκελ :

35 ακίνητα του Δημοσίου και 
μετοχές του «Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών» 
μετοχές της «Ελληνικά Πετρέλαια» 
μετοχές του «ΟΔΙΕ» (Ιππόδρομοι)
μετοχές της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» 
μετοχές της «ΛΑΡΚΟ» 
μετοχές της «ΕΥΔΑΠ»
μετοχές της «ΕΥΑΘ»
μετοχές «ΟΛΠ»
μετοχές «ΟΛΘ»
Τα οικονομικά δικαιώματα των αυτοκινητοδρόμων
μετοχές του «ΟΠΑΠ»
μετοχές της « ΑΛΦΑ Τράπεζας»
μετοχές της «Εθνικής Τράπεζας»
μετοχές της «Τράπεζας Πειραιώς»
δικαιώματα αποθήκευσης φυσικού αερίου στη Νότια Καβάλα 
δικαιώματα των Κρατικών Λαχείων
δικαιώματα «ΟΠΑΠ»
δικαιώματα «39 Περιφερειακά Αεροδρόμια»
δικαιώματα «Ψηφιακό Μέρισμα»
δικαιώματα «Συχνότητες Κινητής Τηλεφωνίας»
δικαιώματα Ψήφου των «ΕΛΤΑ»
δικαιώματα Ψήφου 10 Λιμένων


Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδος, είναι σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκποίησης στον κόσμο.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου