Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Στο δρόμο των αισχρών ...Σταμουλοκολλάδων ο πρώην μαρμαράς και νυν εργατοκηφήνας του Μετρό Α. Σταματόπουλος


Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου - εργατοκηφήνα του Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλου και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, τον οποίο απείλησε με μήνυση για δηλώσεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Αιτία ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά "θέλω να ευχαριστήσω τους...

εργαζομένους του Μετρό που πήγαν στις δουλειές τους και αρνήθηκαν την πρόταση των συνδικαλιστών, αυτών που διορίστηκαν στα 50 τους και έχουν πρακτορεία του ΟΠΑΠ", (σχετικό θέμα)  εξοργίζοντας τον κ. Σταματόπουλο, του οποίου ωστόσο δεν ανέφερε το όνομα.

Ο ..."οργισμένος" 64χρονος συνδικαλιστής - εργατοκηφήνας από το Κερατσίνι, που υπήρξε υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β' εκλογική περιφέρεια Αθηνών κ. Σταματόπουλος ζήτησε να παρέμβει και χαρακτήρισε "ψευδείς" τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντινόπουλου, απειλώντας τον με μήνυση ενώ μεταξύ των άλλων τον αποκάλεσε ..."παιδάκι".


Παράλληλα σχολίασε και τη σημερινή κατάσταση του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι "το ΠΑΣΟΚ το στήσαμε εμείς και κάναμε μεγάλο αγώνα με τον Ανδρέα Παπανδρέου για να λέμε ότι είναι ένα σοσιαλιστικό κόμμα, υπέρ του εργάτη. Αυτοί το έκαναν φασιστικό και του έβαλαν τη σημαία της χούντας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου