Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Βρε βρε, καλώς τα τα παιδιά του ...κάμπου.! Σαμαρά, ώρα να σπάσεις άλλο ένα κοινωνικό απόστημα!

Κι ενώ ακόμη η κατάσταση στις συγκοινωνίες δεν έχει εξομαλυνθεί και ίσως υπάρξει και δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης, παρά την επίταξη, ανοίγει για την κυβέρνηση νέο μέτωπο που μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες συγκρούσεις. 

Οι αγρότες της Θεσσαλίας, αυτά τα ..."καλά παιδιά" του κάμπου, αποφάσισαν το μεσημέρι του Σαββάτου να...
βγουν στους δρόμους από τη Δευτέρα και μάλιστα να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στη Νίκαια της Λάρισας όπου και θα αποφασίσουν αν θα στήσουν μπλόκα. Η απόφαση ελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε σύσκεψη εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων και Ενωτικών Ομοσπονδιών Συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Αυτά τα ..."καλά παιδιά" του κάμπου που μένουν αφορολόγητα εδώ και 200 χρόνια με τη συγκατάθεση του πολιτικού μας κόσμου, με τις "μαϊμού" επιδοτήσεις στη τσέπη, με επενδύσεις σε εμπορικά κέντρα (κατά Θεσσαλία & Κρήτη κυρίως μεριά) και με τις πολλές καταθεσούλες... 

Αυτά τα ..."καλά παιδιά" του κάμπου έχουν πάρει προ πολλού το μήνυμα ότι τα δανεικά τελείωσαν και ότι οι Βρυξέλλες γνωρίζουν πολύ καλά για τα καραγκιοζιλίκια της υπαίθρου, πρέπει να το πάρουν απόφαση μια κι' έξω: game over!

Αυτά τα ..."καλά παιδιά" του κάμπου (άκουσον άκουσον) δυσανασχέτησαν επειδή το κράτος αποφάσισε να τα φορολογήσει (από το 2014 παρακαλώ) και ...εστασίασαν βγάζοντας τα πανάκριβα θωρηκτά - τρακτέρ στους δρόμους.

Αυτά τα ..."καλά παιδιά" του κάμπου θα πρέπει κάποτε να μας πουν:

Ποιός λεχρίτης του ...κάμπου και με την συγκάλυψη ποίων πολιτικών απατεώνων πήρε αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για καταστροφή (λέμε τώρα) του θερμοκηπίου του εμβαδού 0,50 στρεμ. και αντί για 0,50 εκ ...παραδρομής ανεγράφη και αποζημιώθηκε για ...50 στρέμ.;

Σήμερα, αυτό το ...καλό παιδί του κάμπου που εισέπραξε παράνομα ένα σκασμό λεφτά προερχόμενα από την φορολόγηση των δύσμοιρων μισθωτών και συνταξιούχων, μας αγναντεύει από ψηλά τρώγοντας και πίνοντας στην υγειά εμού του μαλάκα...

Λεβέντες του κάμπου με τα θωρηκτά εργαλεία σας.... Κάντε ότι γουστάρετε, αλλά εγώ στερήθηκα πολλά για να πληρώσω τα πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μου, όπερ σημαίνει πως ΔΕΝ δικαιούσθε να μου κλείσετε τον δρόμο.

Το καταλάβατε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου